My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Before the Rain
Expresiones
Expresiones
Tutorial: How To Edit Blogskin?
Tuesday, December 20, 2011 | 4:54 PM | 0 Rain[s]
Hi and Good Evening!
Minggu ni dah nak start buat tutorial lagi. Sebab dah lama tinggal blog ni and ramai email/fb Luna request macam mana nak edit Blogskin. Now, Luna ajar ya. But, Luna ambik ni dari blog adik Anis DiyanaClick je kat nama dia, then akan keluar tutorial ni. Sebab dia ada part 1 and part 2 tapi luna ajar cam mana cara nak download je ok. More tutorial about Blogskin, boleh pergi kat blog adik Anis Diyana.

First, Revert Old Template kepada Classic Template. Lihat gambar dibawah.

Okay bila dah revert to classic template, buang semua edit hmtl tu then bukak new web and type BlogSkin. Bila dah cari blogskin mana yang korang suka. Lepas tu, cari benda ni. Mana nak cari? Tengok bawah :)

And then,  SAVE TEMPLATE. Done! 
Credit to : Anis Diyana

Old Post
Bonjour
You've Stuck

Hi everyone! Have fun with my bloggie.
You have stuck to no where. Click here and you will be fly over tu heaven.

italic underline bold