My Tears Just Like The Rain Fallings
+Follow or Home ?
Before the Rain
Expresiones
Expresiones
Contest Blog Saya Superb Comel anjuran Kemetot Chomel ♥
Saturday, July 16, 2011 | 11:07 AM | 1 Rain[s]
Hello! Luna nak join contest ni, korang jom la join sama.  
Blog saya SUPERB COMEL ni dianjurkan oleh Husna.
Tengok bawah ni, cantik tak?



Syarat-syarat contest nya ialah :-


You must follow this blog Kemetot Chomel ♥ and like Una punya Facebook Fanpage :)  
* Then give me one click at HERE. Thank you ♥

    * Sila buat entry yang bertajuk "Contest Blog Saya Superb Chomel" and tepek kan banner di atas ni dalam entry tersebut

    * contest ini akan berlangsung bermula tarikh 9.07.2011 dan tamat pada 30.07.2011

    * Contest ini akn terbatal serta merta sekiranya penyertaan tidak lebih dari 5 orang

    * Tag contest ini pada 2 orang rakan blogger anda and pasti kan mereka tahu

    * Apabila sudah siap sila comment dan sertakan link entry anda tu ya? :)



Hadiah-hadiahnya ialah:-

Tempat pertama : Full edit blog + Doodle + Topup RM5
Tempat kedua : Header + Doddle
Tempat ketiga : Header + footer yang comel-comel

dan Luna tag contest ini kpd ; 
 adik Eyna Mirul dan adik Aeyna Wohoo


So apa yang korang kena buat ialah, vote Luna. Thank you! 


Old Post | New Post
Bonjour
You've Stuck

Hi everyone! Have fun with my bloggie.
You have stuck to no where. Click here and you will be fly over tu heaven.

italic underline bold